• Park plattegrond met legenda activiteiten en bezienswaardigheden....
1

Park plattegrond met legenda activiteiten en bezienswaardigheden

Hoe laat je mensen zien welke activiteiten er op een vakantiepark of attractiepark aanwezig zijn? Het antwoord daarop is eenvoudig; met een plattegrond en duidelijke legenda.

Waar vindt je de park plattegronden zoal?

Overal waar veel mensen voor het eerst komen is er behoefte aan een duidelijke uitleg van routing en locatie. Bij attractieparken en vakantieparken is een duidelijke plattegrond vaak het eerste waar in de brochure naar gekeken wordt. In een oogopslag ziet men wat er waar te doen is.

Hoe wordt een park plattegrond gemaakt?

De eerste stap bij het maken van een plattegrond is het inventariseren van de aanwezige informatie. Zijn er al sitatietekeningen beschikbaar of moeten deze nog gemaakt worden, welke activiteiten en bezienswaardigheden moeten onder de aandacht worden gebracht. En wat is het hoofddoel van de kaart. Dat zijn vragen die in de startfase beantwoord dienen te worden. Als deze vragen beantwoord zijn gaan we de stijl bepalen. U kiest in deze fase voor 2D of 3D elementen, de kleuren die passen bij uw huisstijl en het formaat van de plattegrond.

objecten park plattegrond 2d 3d

Links een 2D view van een gebouw, rechts de 3d weergave.

Klik op onderstaande links voor andere projecten waarvoor 3DL diverse 3D afbeeldingen maakte

of klik hier om naar de homepage te gaan.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Parmentierstraat 2e Kantoor 11 info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL