spandoek met artist impression
akoestisch paneel
  • 3D plattegrond begane grond
  • 3D plattegrond vrijstaande woning
  • 3D plattegrond vrijstaand huis
  • 3D plattegrond huis
  • 3D plattegrond gebouw
  • 2D en 3D plattegrond
Funda plattegrond-11 Funda plattegrond-22 Funda plattegrond-33 Funda plattegrond-44 Funda plattegrond-55 Funda plattegrond-66

3D plattegrond

Een 3D plattegrond, kan men zowel in 2D als in 3D bekijken. Bij veel woningpresentaties op Funda wordt een 3D plattegrond geplaatst. Hieronder leest u waarom een 3D plattegrond zo populair is.

3D plattegrond

3d plattegrond zowel in 2D als in 3D te bekijken


Meubels plaatsen

U kunt interactief een inrichting met meubels maken. Zo weet u gelijk of uw bankstel in de woning past.

3D plattegrond met meubels

een 2d weergave van een 3d plattegrond met meubels, texturen en schaalbalk


Materialen

Aan u de keuze; wilt u een grafische plattegrond met effen kleuren? Of liever een plattegrond waar de textuur te zien is van de laminaatvloer in de woonkamer en de tegelvloer in de badkamer?

Maatvoering

Een 3D plattegrond kan worden voorzien van maatvoering zodat de tekening nog beter leesbaar is. Vindt u de maatvoering te druk? Het is ook mogelijk een schaalbalk onder de tekening te plaatsen.

3D plattegrond met maatvoering zonder meubels

3d plattegrond zonder meubels met maatvoering


Betere ranking op Funda

De volgorde van de woningen bepaalt Funda op basis van hoeveelheid foto's, wel of geen Tophuis en de extra presentatieproducten die bij de woning zijn toegevoegd. Een presentatieproduct kan zijn een brochure, een 3D plattegrond, een video enzovoorts. Meer extra presentatieproducten bij de woning betekent een betere ranking op Funda. En elke toevoeging is daarbij even belangrijk.

Aan het plaatsen van extra presentatieproducten op Funda zijn kosten verbonden. Laat je daar niet te snel door afschrikken. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken!

betere ranking funda met 3D plattegrond

Het plaatsen van een 3d plattegrond geeft een hogere ranking op Funda


blanco afbeelding in het midden

Fotorealistische 3D plattegrond

Als de Funda plattegrond gereed is kunnen we optioneel een fotorealistische 3D plattegrond renderen. Deze is uitstekend te gebruiken in verkoopbrochures. Potentiële kopers krijgen een perfect beeld van de toekomstige plattegronden.

render 3d plattegrond met en zonder meubels

3d plattegrond zonder en met meubels


Laat zien waar een foto is genomen

Als eigenaar van een woning weet u precies waar elke foto is genomen. Iemand die een woning voor het eerst op Funda bekijkt kan meer moeite hebben met het bepalen van de plek waar de foto is gemaakt. Door met pijltjes aan te geven waar welke foto is genomen maakt u het voor de kijker inzichtelijker. De plattegrond kunt u tussen de foto's op Funda plaatsen

camerastandpunt van foto aangeven op plattegrond

met pijltjes op de plattegrond wordt duidelijk waar welke foto is genomen


De prijs van een 3D plattegrond

Funda plattegronden bieden we aan vanaf 10 euro exlusief BTW per verdieping. Deze plattegrond is leeg, u kunt zelf uw meubels plaatsen. Keuken, toilet en douche zijn wel ingetekend. Vanaf 20 euro exclusief BTW per verdieping leveren we een complete plattegrond met maatvoering en meubels.

goedkope 3d plattegrond

goedkope 3d plattegrond voor 10 euro excl BTW


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL