spandoek met artist impression
akoestisch paneel
  • bouwtekening woning
  • bouwtekening winkel
  • bouwtekening boerderij
  • bouwtekening schuurtje
  • bouwtekening details
bouwtekening woning1 bouwtekening winkel2 bouwtekening boerderij3 bouwtekening schuurtje4 bouwtekening details5

Bouwkundig Tekenwerk

3DL verzorgt uw bouwkundig tekenwerk. We hebben veel ervaring in het bouwkundig tekenwerk van woningen en woonboerderijen. Wanneer u een bouwaanvraag wilt indienen verzorgen we ook de benodigde berekeningen die u bij het indienen van een bouwaanvraag nodig heeft.


Welstand

Bij een bouwaanvraag wordt het ontwerp meestal beoordeeld door een welstandscommissie. Wij bieden u de mogelijkheid om aan de hand van het bouwkundig tekenwerk een visualisatie van de bouwplannen te maken. U scoort hoge ogen bij de welstand wanneer u naast professionele gevelaanzichten ook een visualisatie aan de bouwaanvraag toevoegt.


Voorbeelden

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-5 foto-6 foto-7 foto-8 foto-9
blanco afbeelding in het midden

Ontwerp

Verder kunt u er voor kiezen ons in een het ontwerpstadium in te schakelen. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een ontwerp, of wanneer u er voor kiest kunnen wij zelf een aantal ontwerpen voor u op papier zetten.


Inmeten bestaande bouw

Bij bestaande bouw zullen we, voordat we starten met het maken van de bouwtekeningen, in de meeste gevallen ook de maten in het werk inmeten. Hiervoor hebben wij een speciale digitale laser waarmee ruimtes zeer gemakkelijk en snel kunnen worden ingemeten.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL