• bouwtekening woning
  • bouwtekening winkel
  • bouwtekening boerderij
  • bouwtekening schuurtje
  • bouwtekening details
bouwtekening woning1 bouwtekening winkel2 bouwtekening boerderij3 bouwtekening schuurtje4 bouwtekening details5

Bouwkundig Tekenwerk

We verzorgen het ontwerpen inclusief het bouwkundig tekenwerk van woningen, woonboerderijen, loodsen en schuren. Wanneer u een vergunningsaanvraag wilt indienen verzorgen we ook de benodigde berekeningen die u bij het indienen van een vergunningsaanvraag nodig heeft.

bouwtekening woning

Een bouwtekening van een woning


Duurzaam bouwen

Bij het ontwerpen van uw woning houden we rekening met uw wensen, ook wat betreft extra voorzieningen voor duurzaamheid. Uiteraard voldoet het ontwerp van een woning standaard aan de eisen zoals gesteld in het bouwbesluit. Dit zijn minimale eisen. Wilt u verder gaan en voorbereid zijn op de toekomst dan is het mogelijk om voor een compleet energieneutrale woning te kiezen. In een programma van eisen kunnen we deze en andere wensen vastleggen.

Oog voor detail

Detailering is een belangerijk onderdeel in de ontwerpfase. Detailering is niet alleen estetisch van belang maar vooral bouwfisisch. Met een goede detailering bepaal je bijvoorbeeld de luchtdichtheid van aansluiting en de juiste water en condensafvoer bij gootdetails.

bouwtekening details

Detailering is van groot belang bij het ontwerpen van uw woning


blanco afbeelding in het midden

Tekenen in 3D

Wij tekenen een woning in een vroeg stadium voor u uit in 3D. Op basis van deze 3D tekening kunnen we realistische 3d visualisaties maken die u een duidelijk beeld geven. Ontwerpbeslissingen over de kleur van een dakpan of de kleur van het metselwerk worden zo eenvoudiger.

visualisatie riante vrijstaande villa

Een 3D visualisatie van een riante vrijstaande villa

De woning en de bezonning in de tuin

Waar over het algemeen weinig aandacht aan wordt geschonken in de ontwerpfase is de bezonning op het kavel van de woning. Wij kunnen al in een vroeg stadium inzichtelijk maken waar u wanneer schaduw in uw toekomstige tuin heeft. Dit doen we aan de hand van een bezonningsstudie.

Onderzoek schaduwhinder

Onderzoek naar bezonning op een kavel


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Biesbosch 27 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL