• tuinhuis ontwerpen....
1

tuinhuis ontwerpen

Berging of luxe lounge plek

Een tuinhuis is tegenwoordig veel meer dan alleen opslag voor je tuingereedschap en voor je fietsen. Vaak worden een buitenberging gecombineerd met een overkapping waaronder je tot in de late uurtjes kunt genieten van je tuin. Een tuinhuis kunt u natuurlijk zelf ontwerpen en bouwen. Een tuinhuis met douglas houten kolommen met daartussen zwarte houten planken is een populaire keuze. Deze douglas tuinhuizen zijn als je twee rechter handen hebt redelijk eenvoudig zelf te bouwen. Wilt u echter een uniek ontwerp die aansluit bij de grootte en vorm van uw tuin dan is het slim om het ontwerp over te laten aan een architect.

3D ontwerp luxe tuinhuis

Artist impression tuinhuis

Luxe eigentijds tuinhuis door architect

Het ontwerp dat Busschers Bouwkundig ontwerpbureau BV maakte is veel meer dan een tuinhuis. Het ontwerp omvat een lounge ruimte, buitenkeuken en buitenberging en terras. Daarbij vormt het houten terras een naadloze overgang naar het buiten zwembad.

3D ontwerp luxe tuinhuis

3D impressie luxe tuinhuis

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL