• Meubel ontwerp balie halve cirkel
  • 3D hart met diverse prints
  • speelgoedtrein met diverse texturen
  • punaise diverse perspectieven
  • lijntekening punaise
  • punaises in alle kleuren van de regenboog!
Wij maken diverse 3D objecten1 voorzien deze van verschillende texturen2 en dat allemaal in sneltreinvaart3 producten laten zien vanuit wisselend perspectief4 als lijntekening5 of in alle kleuren van de regenboog6

Product visualisatie

3DL maakt uw product visualisatie. Onze visualisaties worden gebruikt voor websites, in brochures en diverse andere reclame uitingen. Het maken van een animatiefilm behoort ook tot de mogelijkheden.


uw product op verschillende manieren presenteren

We kunnen uw product in 3d tekenen op schaal en er duidelijke technisch correcte afbeeldingen van maken die u kunt gebruiken op uw website, in brochures of voor andere doeleinden. Voor Theuma deuren hebben we een aantal verschillende impressies gemaakt van diverse typen deuren. Ook de opbouw van de deur hebben we visueel gemaakt in een aantal beelden door een 3D doorsnede te maken. Het resultaat ziet u op onderstaande afbeelding.

product visualisatie deuren

product informatie blad met visualisaties

Onze opdrachtgevers

3DL maakte voor Shurgard diverse product impressies van opslagruimtes en garageboxen. Op de afbeelding hieronder staan een viertal 3d impressies. In totaal hebben we tientallen product visualisaties voor Shurgard gemaakt met verschillende afmetingen van klein tot zeer groot.

product visualisatie opslag box

3D product visualisatie opslag boxen

Voor theuma deuren hebben we diverse deurtypes gevisualiseerd en van deze modulaire bar maakten we een product visualiatie voor Made by Marc. En voor isolatienoord maakten we onderstaande 3d product impressies.

product visualisatie isolatie

overzicht impressie verschillende isolatie methoden

product visualisatie isolatieplaten

overzicht impressie verschillende isolatie platen

Hoe maak je een product visualisatie?

Een product visualisatie begint met een ontwerp. Op basis van tekeningen van het product dat wij visualiseren maken we een 3D computer model in het programma Cinema 4D. Heeft u al een tekening gemaakt in een ander programma? Geen probleem, wij kunnen veel verschillende bestandsformaten importeren.
Nadat het model gereed is kunnen we deze draaien in het gewenste camerastandpunt. Wij kunnen een visualisatie maken van het model die we u als digitaal bestand kunnen opsturen. Ook kunnen we een afdruk maken, bijvoorbeeld op papier, canvas, spandoek of trespa.


product visualisatie isolatie

3d impressie isolatie doorsnede

blanco afbeelding in het midden

Een product 360 graden rondom bekijken

U wilt uw product van alle zijden laten zien aan uw klant? Dat kan met een 360 graden visualisatie. De weergave wordt opgebouwd uit losse afbeeldingen en is daardoor op de meeste media te bekijken, waaronder I-Phone, tablet en smartphone.

Kleuren en materialen

Het 3D computer model kan worden voorzien van elke mogelijke kleur. Ook glans, reflectie andere materiaal specifieke eigenschappen kunnen we in uw product visualisatie toepassen. Wij kunnen uw product voorzien van fotorealistische texturen.


Wat kost een product visualisatie?

Nieuwschierig naar de mogelijkheden, de prijs van een product visualisatie of wilt u gewoon vrijblijvend informatie? Neem gerust contact met ons op.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL