spandoek met artist impression
akoestisch paneel
  • artist impression rijwoningen
  • artist impression kerkgebouw
  • artist impression villa met rieten dak
  • artist impression vogelvlucht
  • artist impression twee onder een kap woning
artist impression rijwoningen1 artist impression kerkgebouw2 miniatuur artist impression villa met rieten kap3 miniatuur artist impression vogelvlucht4 artist impression twee onder een kap woning5

3D sfeerimpressie

Een sfeerimpressie is een fraaie weergave van hoe een gebouw er uit kan komen te zien. Al in een vroeg stadium in het bouwproces kan 3DL een volledige weergave in 3D realiseren.


Van scherm tot bouwbord

Een sfeerimpressie kan voor verschillende doeleinden gemaakt worden. Wij kunnen zowel kleine als zeer grote resoluties genereren. Een afbeelding met een lage resolutie is te gebruiken voor weergave op beeldscherm. Grote resoluties zijn geschikt voor afdrukken op bijvoorbeeld grote bouwborden.


Voorbeelden

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-5 foto-6 foto-7 foto-8 foto-9
blanco afbeelding in het midden

Werkwijze

Nadat u ons opdracht heeft gegeven voor het maken van een 3D sfeerimpressie beginnen wij met het uitwerken van een 3D model. Dit doen wij aan de hand van door u aangeleverde schetsen, tekeningen of foto’s. Wanneer de contouren van de het kasko van een gebouw in de artist impression zichtbaar worden kunnen we in overleg met u het gewenste camerastandpunt bepalen. Dit is uiteraard ook nog mogelijk wanneer het model geheel gereed is.


Aanvullende diensten

Al naar gelang het doel van de artist impression kunnen wij, nadat het 3d model klaar is, deze aankleden met verschillende materialen en voorzien van belichting / bezonning. Ook kunnen wij het 3D model in een (eventueel bestaande) omgeving plaatsen. Daarna kunnen wij hieruit een 3D sfeerimpressie genereren.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL