• artist impression rijwoningen
artist impression rijwoningen1

3D Tekening

Met een 3D tekening kan elke zijde van een gebouw gedetailleerd worden gepresenteerd. In de bouw wordt meer en meer gebruik gemaakt van de voordelen die het driedimensionaal tekenen met zich meebrengt. Complexe aansluitingen kunnen in een 3D tekening worden uitgewerkt.


Verschillende doeleinden

Wanneer een 3D tekening eenmaal gereed is kan deze tekening voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig een 3D doorsnede of 3D plattegronden te genereren uit een 3d tekening. Ook kunnen we aan de hand van een 3D tekening volumes berekenen en bezonningsstudies maken. En natuurlijk kan een 3D tekening worden uitgewerkt tot een fraaie 3D impressie. Kijk in ons 3D impressie portfolio voor meer voorbeelden.


Voorbeelden

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-5 foto-6 foto-7 foto-8 foto-9
blanco afbeelding in het midden

Prototyping

3DL maakt 3D tekeningen die gebruikt worden als prototype. De 3D tekeningen kunnen met behulp van een 3D printer omgezet worden naar een prototype.

In de afbeelding hiernaast ziet u bijvoorbeeld een project dat we hebben uitgevoerd in opdracht van van der Sar import. Diverse modellen glazen potten zijn uitgewerkt in een 3D tekening aan de hand van een schets.


Product visualisatie

U heeft een ontwerp van een product maar u heeft nog geen budget voor een 3D print of maquette? Dan kunnen we een 3D tekening maken van uw product. Aan de hand van deze 3D tekening kunnen er gemaatvoerde aanzichten worden gegenereerd. Ook een visualisatie compleet met kleuren en materialen kan aan de hand van de 3d tekening worden gemaakt.


360 graden 3D

U heeft een ontwerp van een product maar u heeft nog geen budget voor een 3D print of maquette? Dan kunnen we een 3D tekening maken van uw product. Aan de hand van deze 3D tekening kunnen er gemaatvoerde aanzichten worden gegenereerd. Ook een visualisatie compleet met kleuren en materialen kan aan de hand van de 3d tekening worden gemaakt. Alles wat u in het dagelijks leven ziet heeft 3 dimensies. Zou het dan ook niet mooi zijn wanneer u dit online ook in 3D zou kunnen bekijken? Nu is dat mogelijk. Wij kunnen elk object in 3D modeleren en online weergeven. Bovendien is de methodiek die 3DL gebruikt ook geschikt voor mobiele weergave op Android toestellen en I-Phone.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Biesbosch 27 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL