spandoek met artist impression
akoestisch paneel
 • 3D mpressie woonkamer
 • 3D beeld slaapkamer
 • impressie traditionele keuken
 • 3D visualisatie woonkamer-1
3D impressie woonkamer1 3D beeld slaapkamer2 impressie traditionele keuken3 3D visualisatie woonkamer-14

Interieur impressie

Interieur impressies zijn onmisbaar voor de verkoop van nieuwbouw woningen. Met een interieur impressie wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ruimte er uit ziet. De invloed van kleur- en materiaalkeuze kan visueel gemaakt worden.


Voor wie zijn interieur impressies interessant

Interieur impressies leveren wij aan:

 • makelaars;
 • particulieren;
 • interieur stylisten;
 • binnenhuis architecten;
 • standbouwers;
 • projectontwikkelaars;
 • architecten.

3D impressie woonkamer

Een interieur impressie van een woonkamer

Interieur impressie voor makelaars

Makelaars maken gebruik van interieur impressies als ze van mening zijn dat een woning of pand met de huidige inrichting niet zal leiden tot verkoop.
Een leegstaande woning kan in een impressie worden gepresenteerd met een passend en modern interieur. En een woning waarbij de inrichting gedateerd is kan met behulp van een interieur impressie een make-over kijken. Voordeel daarbij voor de bewoners is dat de vertrouwde meubels op hun plek kunnen blijven staan.

impressie glazen pui uitzicht tuin

Deze interieur impressie maakte 3DL voor een makelaar

Interieur stylisten en binnenhuisarchitecten

Voor binnenhuisarchitecten en interieur stylisten is een 3D interieur impressie een fantastische manier om het ontwerp te presenteren. De kleurstelling van het behang, de vloer of andere elementen kunnen in de 3D interieur impressie eenvoudig aangepast worden. Aan de hand van een moodboard kan 3DL een impressie maken waarin de sfeer die een stylist voor ogen heeft tot uiting komt.

woonkamer impressie appartement Rotterdam

Aan de hand van een moodboard kiezen we de juiste kleuren voor de interieur impressie


Standbouwers gebruiken 3D impressies

Ook in de standbouw wordt gebruik gemaakt van 3D tekenwerk. Het kan een eis zijn van de partij die een beurs organiseert dat een standbouwer 3D impressie aanlevert. Een ander doel van standbouwers en ontwerpers is presentatie voor de klant. Is het 3D interieur model eenmaal gereed dan kunnen er lichtbronnen worden toegevoegd aan het model. Het effect van spots, vensters of tl-armaturen in een ruimte kan perfect worden weergegeven.

beurs stand

Een duidelijke visualisatie van een beursstand


Impressie van een slaapkamer, keuken, woonkamer of badkamer

Wij kunnen van elke ruimte een interieur impressie maken. Voorbeelden van impressies zijn bijvoorbeeld;

slaapkamer impressie

Voorbeelden van impressies van een slaapkamer door 3DL


blanco afbeelding in het midden

360 graden interieur impressie

Om een 3D interieur impressie te kunnen maken tekenen we een 3D computer model. Als een ruimte compleet in 3D is uitgetekend is het mogelijk een 360 graden impressie te maken. Deze impressies kunnen interatief online in 360 graden worden bekeken.

Leegstaande woning?

Bij te verkopen leegstaande woningen zijn interieur impressies het ideale marketing middel. U krijgt fraaie afbeeldingen waarin de mogelijkheden van een ruimte te zien zijn. En met een paar kleine aanpassingen door 3DL kunt u de ruimte ook laten zien met een andere indeling, andere meubels of een ander behang. Het zelfde geldt voor woningen met een verouderd interieur. Door de vergrijzing zijn er steeds meer ouderen die hun woning willen verkopen. Vaak hebben deze woningen een interieur dat niet in de smaak valt bij het jonge publiek. Met een 3D impressie kan van dergelijke woningen een moderne inrichting getoond worden zonder dat de ouderen last hebben van een interne verbouwing.


oud en nieuw interieur woonkamer

Links een interieur impressie van nieuwe inrichting - rechts de bestaande meubels


Kosten interieur impressie

Een interieur impressie hoeft niet duur te zijn. De kosten zijn vooral afhankelijk van de vorm van de ruimte en onze keuzevrijheid in meubels kleuren en materialen. Het maken van een interieur impressie is het meest voordelig van en rechthoekig vertrek met 4 of minder ramen, een recht en vlak plafond en rechte wanden.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL