• 3D impressies helpen u bij materiaalkeuze
  • snel verschillende materialen in beeld gebracht
  • kiest u voor een gepleisterde gevel
  • of toch voor accenten met metselwerk
  • badkamer impressie natuurtinten
  • badkamer zwarte en witte tegels impressie
3D impressies helpen u bij materiaalkeuze1 snel verschillende materialen in beeld gebracht2 kiest u voor een gepleisterde gevel3 of toch voor accenten met metselwerk4 Hulp nodig bij tegelkeuze5 een 3D interieur impressie geeft duidelijkheid6

Materiaalstudie

Wij kunnen u helpen bij maken van keuzes die u tijdens het ontwerpproces moet maken. Twijfelt u over de kleur van de toe te passen baksteen of dakpan? Of twijfelt u of de draaiende delen van de kozijnen wel in een donkere RAL kleur uitgevoerd moeten worden? Met de 3D software de we gebruiken zijn dergelijke vraagstukken zeer gemakkelijk te onderzoeken.


Werkwijze

Wanneer wij eenmaal het 3D model van uw bouwwerk hebben uitgewerkt kunnen we hieraan eenvoudig verschillende materialen toekennen. U heeft in een handomdraai een serie afbeeldingen van uw gebouw met verschillende materiaal stellingen. De materialen kunnen zeer waarheidsgetrouw worden weergegeven zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken over de toe te passen materialen / kleuren.


Voorbeelden

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-5 foto-6 foto-7 foto-8 foto-9
blanco afbeelding in het midden

Fotomontage

Het is mogelijk om de invloed van materiaalkeuzes te visualiseren voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Bij bestaande bouw is het mogelijk in een foto van het betreffende bouwwerk door middel van fotomontage de materialen aan te passen. Nadat wij van u de betreffende foto en een opgave van de nieuw in te passen materialen hebben ontvangen zullen wij de materiaalstudie voor u realiseren.


Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL