• artist impression rijwoningen
artist impression rijwoningen1
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

3D animatie:

Met onze 3D software kunnen we uit een 3d model filmpjes genereren. Op deze manier kunt u uw klanten een rondleiding in een gebouw geven voordat er nog maar een steen is gemetseld.


Promotie nieuwbouwprojecten

Bij 3d animatie kunnen vrijwel alle elementen geanimeerd kan worden. In de vastgoedsector worden dergelijk animatiefilm veel gebruikt ter promotie van nieuwbouwprojecten


Licht studie

Met behulp van 3d animatie is ook mogelijk lichtinval van de zon in een gebouw gedurende de dag te laten zien. Ook kan het verloop van de schaduwen rondom het gebouw gedurende een etmaal geanimeerd worden.


Werkwijze:

Nadat u ons opdracht heeft gegeven voor het maken van een animatie beginnen wij met het uitwerken van een 3D model. Dit doen wij aan de hand van door u aangeleverde schetsen, tekeningen of foto’s. Wanneer de contouren van het 3D model zichtbaar worden kunnen we in overleg met u de gewenste looplijn bepalen. Dit is uiteraard ook nog mogelijk wanneer het model geheel gereed is. Al naar gelang het doel van de animatie kunnen wij, nadat het 3d model klaar is, deze aankleden met verschillende materialen en voorzien van belichting / bezonning. Ook kunnen wij het 3D model in een (eventueel bestaande) omgeving plaatsen.


Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Biesbosch 27 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL