• blauw zee 3D artist impression badkamer
3D impressie badkamer1

Badkamer impressie

Een badkamer is al lang niet meer alleen maar functioneel. Een badkamer is ook een ruimte waarin mensen willen ontspannen na een lange dag. Daarom wordt er steeds meer aandacht besteed aan de stijl van een badkamer. Met een badkamer impressie kunnen we u helpen de stijl te kiezen die bij u past.

Een badkamer impressie kan ook zeer geschikt zijn om bij verkoop van uw bestaande woning de potentie van een badkamer te laten zien. Zet op funda naast de foto van de bestaande badkamer indeling een 3D impressie met een mogelijke indeling. Zeker weten dat de interesse van veel kijkers wordt opgewekt.

Ontwerp hulp

Wij kunnen u helpen uw badkamer opnieuw in te richten. Daarbij houden we rekening met de huidige aansluitpunten en het mogelijke verloop van leidingen. In het 3D programma kunnen we eenvoudig verschillende opties uitwerken. Zo vergelijkt u eenvoudig het effect van een grotere in plaats van een kleinere tegel, wel of geen bad. Op basis van onze impressies weet u vooraf of de ontwerp keuzes het gewenste effect hebben.

modern badkamer grijstinten grote tegels en houten elementen

Een badkamer met hout en grijstinten ontworpen door 3DL

Plattegrond in 2D en 3D

Wij kunnen een ontwerp in 2D uittekenen. We maken plattegronden en aanzichten van wanden waarop de aansluitpunten van water en electricteit te zien zijn. Verder kunnen we een gedetailleerde tegelverdeling maken. Ook is het mogelijk een zogenaamde 3D plattegrond te maken. Bij dit soort plattegronden kijk je in perspectief van boven naar beneden een ruimte in.

3D plattegrond badkamer grijs en hout

Links een 3D plattegrond, rechts een 3D impressie van dezelfde badkamer

Wat kost een badkamer impressie

Wij leveren al impressies van badkamers vanaf 60 euro exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van het ontwerp en de grootte van de badkamer en de mate waarin wij vrijheid hebben om zelf een invulling te geven aan de stijl van de badkamer.

badkamer 3d impressie antraciet vloertegel

Een dergelijk impressie heeft u al vanaf 60 euro excl BTW

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL