• Interieur impressie appartementen Rotterdam....
1

Interieur impressie appartementen Rotterdam

Woningzoekenden opgelet! Binnenkort staat dit fraaie appartement in Rotterdam te koop. In opdracht van Piron wonen en in samenwerking met 4U Styling maakte 3DL deze interieur impressies.

woonkamer impressie appartement Rotterdam

Over Piron wonen

Kwaliteit, duurzaam, passie en vakmanschap. Dat zijn enkele kernwoorden die samenvatten hoe Piron te werk gaat. Piron is een uitblinker in het hoogwaardig ontwikkelen en renoveren van woningen. De woningen van Piron zijn stuk voor stuk unieke projecten en, niet onbelangrijk, de woningen zijn betaalbaar!

Styling van het appartement

Natuurlijk wil niemand in een casco appartement wonen. Om van een huis uw thuis te maken speelt styling een belangrijke rol. Voor dit appartement aan de Oostmaasstraat 53 in Rotterdam schakelde Piron Wonen de hulp in van styliste Nicolet Waanders van 4U Styling. Zij stelde voor het appartement een moodboard samen en zocht sfeervolle meubels uit. Dit resulteerde in een appartement met warme kleuren een rustig en gezellig interieur.

moodboard van 4U styling

Van moodboard naar interieur impressie

Op basis van tekeningen van Piron Wonen maakte 3DL een 3D computer model van het appartement. De kleuren hebben we op het computer model geplakt conform het moodboard van 4U styling. De door Nicolet gekozen meubels hebben we in onze bibliotheek met 3D modellen opgezocht en in het model geplaatst. De accessoires en meubels die niet in onze bibliotheek aanwezig waren hebben we zelf in 3D uitgetekend. Dat geldt onder andere voor de twee tafeltjes in de woonkamer, de witte robuuste vaas en het badkamermeubel.

printscreen 3D computer model C4D interieur woonkamer

Meer interieur impressies bekijken

Bekijk meer interieur impressies van 3DL of klik hier voor een overzicht van onze diensten.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Parmentierstraat 2e Kantoor 11 info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL