• nieuwbouw geschakelde woningen ijsbaanlocatie hoogezand impressies....
1

nieuwbouw geschakelde woningen ijsbaanlocatie hoogezand impressies

Vitavert bouw en ontwikkeling ontwikkelt aardbevingbestendige en duurzame geschakelde woningen. De woningen zijn gesitueerd op de voormalige ijsbaanlocatie in Hoogezand Sappemeer. Het ontwerp is afkomstig van Bouwkundig ontwerpbureau Muntinga uit Beilen.

Over Vitavert

Vitavert is een innovatief en uniek nieuwbouwconcept. Door kwaliteit en kennis te combineren met moderne technieken kunnen wij veilige, fraaie en comfortabele woningen realiseren, waarbij rekening gehouden wordt met het milieu, de mens en de portemonnee. Bij Vitavert staan de woorden duurzaam, energieneutraal, aardbevingsbestendig en betaalbaar centaal. Meer over Vitavert vindt u op de website www.vitavert.nl

Het ontwerp door Bouwkundig ontwerpbureau Muntinga

Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga uit Beilen. Zij hebben de nodige kennis in huis om de woningen naar de specifieke wensen van de klant te ontwerpen. Hoogezand wordt zo nu en dan getroffen door, meestal lichte, aardbevingen. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze aardbeving bestendig zijn. Dit heeft in het ontwerp consequenties voor bijvoorbeeld de aansluitdetails en de keuze van de bouwmethode.

De voormalige ijsbaanlocatie, een fraaie plek om te wonen

De woningen zijn gelegen nabij het Winschoterdiep. De achtertuin van de woningen grenst aan een laag dijkje waarop een voetpad wordt aangelegd. Als je hier loopt heb je links en rechts een fraai uitzicht over het water. Supermarkt en openbaar vervoer zijn gelegen op loopafstand.

geschakelde woningen achtertuinen met uitzicht over het water

Een impressie van de achtergevels met de achtertuinen

Het interieur van de woningen

De woningen hebben rechthoekige plattegronden met een beukmaat van 5,35 meter en een inwendige diepte van 6,92 meter. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd. Er is een open trap in de woonkamer. Openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin. Op de verdieping zijn er twee slaapkamers en de badkamer. Een vlizo trap biedt toegang tot de ruime zolder.

plattegrond kleur meubesls houten vloer

De plattegronden geven een indruk van de mogelijke inrichting en styling

woonkamer met openb trap interieur impressie

De woning heeft een open trap en openslaande deuren.

Zonnepanelen dragen bij aan het duurzame karakter van de woningen

Aan de voorzijde van de woningen is het gehele dak bedekt met zonnepanelen. Dit dakvlak is gunstig gesitueerd op het Zuiden wat de opbrengst van de panelen ten goede komt.

geschakelde woningen met zonnepanelen impressie hoogezand

De woningen worden voorzien van zonnepanelen

Digitaal 3D kunstwerk

Het koperen kunstwerk dat je in deze impressie ziet is ontworpen door 3DL. Het beeld is opgetrokken uit koperen platen. Deze platen kleuren fraai bij de omgeving. Na verloop van tijd zal het koper oxideren waardoor er zich een mooie blauwe kleur vormt. Het ontwerp van het kunstwerk is geheel in 3D uitgetekend zodat het werk van alle zijden te bekijken is.

De presentatie voor de verkoop met behulp van 3D impressies

3DL heeft opdracht gekregen de verkoop impressies van de woningen die op deze pagina ziet te maken. De 2D tekeningen die we van bouwkundig ontwerpbureau Muntinga hebben ontvangen hebben we uitgewerkt tot een 3D computer model. Daarvan hebben we een aantal interieur en exterieur impressies gemaakt.

licht fris interieur met houten vloer in 3D

Een interieur impressie van de woning

Meer impressies van duurzame woningen

Bekijk hier andere impressies die 3DL maakte van duurzame woningen;

of klik hier voor een overzicht van onze diensten.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Parmentierstraat 2e Kantoor 11 info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL