• Artist impression vrijstaande woningen....
1

Artist impression vrijstaande woningen

Duurzaam wonen

De onderstaande woning is ontworpen door Duurzaam wonen. 3DL maakte n Cinema 4D een artist impression van het ontwerp. De woning kenmerkt zich door de eigentijdse gevels met sandwichpanelen op de zijgevels in combinatie met houten delen op de voorgevel.

3D ontwerp architectuur duurzaam wonen

Woning ontwerp door Duurzaamwonen

Bent u op zoek naar een ontwerper voor uw woonhuis? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk om inspiratie op te doen de ontwerpen van onze partners. hier vindt je diverse ontwerpen van vrijstaande woonhuizen.

Ontwerpen in 2D of gelijk in 3D

Het onderstaande ontwerp is gemaakt door 3DL. Bij het ontwerpen van dit woonhuis hebben ligt het accent op kleinschalig maar toch vrijstaand wonen. De woning heeft een jaren 30 uitstraling door de kapvorm de overstekende getimmerde goten en de raamparijen. De gevels van de woning zijn in dit geval uitgewerkt in rode metselsteen. Het dak is voorzien van keramische antracietkleurige pannen. Omdat deze woning in 3D is uitgetekend kunnen we eenvoudig het effect een andere kleurencombinatie visueel maken.

3D ontwerp woonhuis jaren 30 stijl

artist impression woonhuis in jaren 30 stijl door 3DL

Woonhuis in jaren 30 stijl

Met hetzelfde pakket van eisen als bovenstaande woning is dit woonhuis ontworpen. Het doel niet al te grote maar wel bruikbare ruimtes te creeren in een woonhuis met jaren dertig stijl. Op de begane grond is bij dit ontwerp ruimte voor een keuken, een bijkeuken, woonkamer, wc, hal en een kantoor. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers een ruime inloopkast en een badkamer.

3D ontwerp woonhuis jaren dertig stijl

Woonhuis ontworpen door 3DL

Bent u op zoek naar een ontwerper voor uw woonhuis? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk om inspiratie op te doen de ontwerpen van onze partners. hier vindt je diverse ontwerpen van vrijstaande woonhuizen.

Deze woning is ontworpen door architect Jan de Wit. Het ontwerp heeft veel glas waardoor het interieur veel zonlicht krijgt. De gevels en het dak zijn bedekt met leisteen. De woning is gesitueerd in een landelijke omgeving, met rondom veel groen.

architect ontwerp eigentijdse woning

architect Jan de Wit - eigentijdse woning

Het ontwerp van jouw droomhuis in 3D uitgetekend

Wanneer je zelf een woning hebt ontworpen ben je natuurlijk benieuwd hoe dit er in 3D uit gaat zien. Wij kunnen op basis van schetsen al een fraaie 3D impressie maken. Je krijgt zo een goed beeld van het ontwerp van jouw woning. Lukt het je niet om zelf een woning te ontwerpen? Geen probleem, wij hebben een breed netwerk van architecten en aannemers die het ontwerpen graag voor u uitvoeren. Het ontwerp van de woning hieronder is bijvoorbeeld gemaakt door bouwbedrijf U. Veenstra. 3DL mocht de artist impression verzorgen op basis van de plattegronden en geveltekeningen.

artist impression woning met zadelkap

artist impression van een woning met zadelkap - ontwerp door U Veenstra

Voorbeeld artist impression vrijstaande woning

De vrijstaande woning hieronder is ontworpen door Wegdam bouw en ontwerpbureau. De geveltekeningen en de plattegronden zijn ook door hen uitgetekend. 3DL mocht deze fraaie woning uittekenen in 3D om er een artist impression van maken. De gevels van de woning zijn een combinatie van een plint in cement, zwarte houten delen en fraai genuanceerd metselwerk. Het zwart van de houten planken komt ook weer terug in de keramische zwarte dakpannen.

artist impression woning met zadelkap

artist impression vrijstaande woning - door Wegdam bouw en ontwerpbureau.

Ontwerp luxe vrijstaande villa met rieten kap

Jan de Wit architect maakte het fraaie onderstaande ontwerp. De plattegronden en gevels zijn door hem getekend. De artist impression van deze royale villa heeft 3DL gemaakt. Het 3d model van de artist impression is gemaakt met het programma Cinema 4D. Daarna is het plaatje verder uitgewerkt in Photoshop.

artist impression Jan de Wit architect

artist impression woonhuis met rieten kap- door Jan de Wit.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL