• 3D presentatie vrijstaande villa....
1

3D presentatie vrijstaande villa

Artist impression vrijstaande villa

Als een architect een vrijstaande villa heeft ontworpen wil hij bij de presentatie natuurlijk beslagen ten ijs komen. Wij hebben voor diverse architecten artist impressions mogen maken die gebruikt zijn bij de presentatie aan de klant van de architect. De onderstaande villa hebben we gemaakt voor buro Smits in Dokkum. Deze woning heeft een traditionele Hollandse uitstraling. De robuuste materialen, het metselwerk en de dakpannen geven deze woning een solide uitstraling.

vrijstaande woning villa

artist impression vrijstaande villa

Naast presentatie aan klanten door architecten worden onze artist impressions ook gebruikt voor verkoop op bijvoorbeeld funda. De villa hieronder hebben we in 3D uitgetekend voor architectenbureau Born bna. De fraaie ronde rieten kap geeft de villa een luxe aangezicht. Born architecten veel ervaring met het ontwerpen en tekenen van woningbouwprojecten, kerken, en vrijstaande villas.

villa met riet kap

Artist impression villa met rieten kap.

De afbeeldingen die je op deze pagina ziet kunnen we aanpassen in jouw huisstijl.

Deze 3d impressie hebben we gemaakt voor Bouwkundig ontwerp bureau Ipe van der Deen uit Kerkenveld. Ipe is gespecialiseerd in woningen met een landelijke uitstraling. Hij heeft veel expertise op het gebied van ontwerp van ruime vrijstaande villas.

villa

3d vrijstaande villa

Deze woning is ontworpen door architect Jan de Wit. Het ontwerp heeft veel glas waardoor het interieur veel zonlicht krijgt. De gevels en het dak zijn bedekt met leisteen. De woning is gesitueerd in een landelijke omgeving, met rondom veel groen.

architect ontwerp eigentijdse woning

architect Jan de Wit - eigentijdse woning

transparantie afbeelding met niks erin

Deze impressies hebben we gemaakt in opdracht van Studio B3.

villa met riet kap

Vrijstaande villa ontwerp.

Het ontwerp heeft een speels karakter door de verspringende kap vorm en de schoorsteen die de voorgevel splitst in twee delen. De houten topgevels en witte windveren geven de woning een landelijk karakter.

3D ontwerp vrijstaande villa

Deze fraaie vrijstaaande villa is ontworpen door LM design. De woning heeft een fraaie rieten kap.

impressie eetkamer

3d ontwerp vrijstaande villa

Sfeer impressie en plattegronden eigentijdse villa

Deze fraaie eigentijdse villa is ontworpen door Irva. De woning heeft veel glas en het ontwerp kenmerkt zich door strakke vormen.

eigentijdse villa

Sfeerbeeld eigentijdse vrijstaande villa

Artist impression van royale woning met rietgedekte kap

Robert Morsink ontwerpt met regelmaat fraaie en royale woningen. Deze woning met rietgedekte kap is ook ontworpen door Rober Morsink. De artist impression van deze luxe villa hebben we in Cinema 4D gerenderd.

royale rietgedekte villa

Deze artist impression van een royale woning met riet kap maakte 3DL voor Morsink

Ontwerp woning met rieten kap

Voor BOT architectuur maakten we deze artist impression. Als u een artist impression bij ons laat maken kunnen we ook uw ontwerpen promoten. Door deze bijvoorbeeld op deze website en op social media te delen.

rietgedekte villa

BOT architectuur maakte dit fraaie ontwerp van een woning met rieten kap

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL