spandoek met artist impression
akoestisch paneel
  • zelf behang ontwerpen....
1

zelf behang ontwerpen

Hoe leuk zou het zijn om je eigen ontwerp behang thuis op de muur te hebben? In een patroon waarvan de kleuren passen bij je interieur. 3DL kan op basis van een tekening naadloze patronen maken. Deze patronen hebben een hoge resolutie voor een haarscherp resultaat. We maken patronen namelijk als vector illustratie. Heb je geen tijd of lukt het niet om zelf een behang ontwerp te maken? Kies dan uit een van de vele patronen uit onze behang collectie. Deze link gaat naar ons portfolio EmielsDesigns op motiflow.com. Hier kun je jouw behang rollen, stoffen en inpakpapier met onze fraaie patronen eenvoudig en snel bestellen.

Scandinavische look met warme hout kleuren - naald bos

Dit behang met naaldbomen en warme hout tinten is geinspireerd op de scandinavische blokhutten. Het behang heeft een half verzet. Bestellen kan via deze link

Roze vlinders voor meisjes baby kamer

Met dit zacht roze behang patroon geef je de babykamer een warme vriendelijke uitstraling. Bestel jouw vlinder behang hier

Oker geel behang met zeemeermin patroon

Zomers geel behang met een patroon van zeemeerminnen. Dit mooie oker gele behang is te bestellen op Motiflow

Rustig groen behang

Inpiratie voor behang patronen kan overal vandaan komen. De natuur is een grote inspiratiebron. Het behang dat je hieronder ziet is heeft een rustige uitstraling. De lichtgroene kleur van het behang en de lichtere planten geven een subtiel effect aan je woonkamer. Bestel het green plant pattern behang hier

Stoer jungle behang

Stoer patroon met antraciet kleur. Jungle stijl behang patroon met grote bladeren in donkergrijs en groen. Maak je woonkamer af met dit ruige patroon.

Abstract patroon

Dit is een neutraal behang met creme kleurige achtergrond. Dit behang met abstracte vierkante spiralen past prima in jouw woonkamer of slaapkamer. Het patroon kan ook kleiner worden afgedrukt.

Roze blaadjes patroon

Patroon met een vrouwelijk accent. Het patroon is gemaakt met roze en paarse kleuren. Met dit roze blaadjes behang pimp je jouw interieur naar zomerse sferen.

Meisjeskamer behang

Hartjes, hartjes, en nog eens hartjes. Dit patroon hebben we gemaakt voor valentijnsdag. Het is een speels ontwerp met roze knalkleuren. Leuk behang voor meisjeskamer

Mint groen natuur behang

Behang met bladeren op je muur is tijdloos. Dit patroon heeft een mint groene kleur past prima in een eigentijds interieur. Liever dit patroon in andere tinten? Dat kan, wij kunnen eenvoudig de kleur naar jouw smaak aanpassen.

Astronaut behang voor jongens kinderkamer

Leuk behang voor de kinderkamer van jouw kleine astronaut. Doodle tekeningen van de ruimte met sterren, planeten, de maan, een raket en vallende ster.

Haal rust in huis met mint groen en grijze tinten op je muur

Met dit behang creeer je een rustige sfeer in je interieur. Dit patroon van mint groene bladeren op een lichtgrijze achtergrond heeft een frisse uitstraling. Het behang is op motiflow te bestellen.

Krabbels behang patroon

Dit speelse behang bestaat uit tientallen krabbels. Het abstracte patroon geeft een levendige noot aan uw interieur. Bestel dit vrolijke behang hier.

Ruimte patroon - behang voor jonge astronauten

Licht en vrolijk behang met ruimtevaart als thema. Een leuk patroon met getekende raketten, sterren en planeten.

Cactus behang

Haal het woestijn thema in huis met dit zomerse cactus behang.

Feestelijk patroon

Geef je interieur een feestelijke sfeer met dit aqua blauwe patroon met gekleurde stippen.

Bijtjes pentekening behang patroon

Vrolijke pentekening van zoemende bijtjes.

Speelgoed behang

Dit coole behang met gekleurde potloden, een speelgoed vliegtuig en een puntenslijper past prima in de studeerkamer van je zoon of dochter.

Ruimtevaart thema kinderkamer behang

Vrolijk de kinderkamer van je zoon op met dit leuke behang in ruimtevaart thema.

Leuk abstract patroon met groene kleur en geometrische getekenden vormen

Dit leuke groen gekleurde behang past in je woonkamer, slaapkamer of keuken en is hier te bestellen

Op het moment van schrijven heeft 3DL al meer dan 500 hoge resolutie patronen beschikbaar op Motiflow.com. Veertjes van vogels vormen een van onze inspiratiebronnen. De serie hieronder is helemaal naar jouw smaak aan te passen. Deze vier kleuren hebben we alleen geselecteerd om een beeld te geven van de mogelijkheden. Wil je liever wit met paars, bruin met geel, groen met roze, het is allemaal mogelijk. Wil je graag een van onderstaande behang patronen bestellen, of het patroon laten afdrukken op stof of inpakpapier? Klik dan op de afbeelding en je wordt automatisch doorgeleid naar de bestelpagina op Motiflow.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


78-tuinhuis-ontwerpen76-3d-artist-impression-restaurant79-woonboot-architectuur-ontwerp72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

Donau 5-22 Hoogeveen - info @3dl .nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL