• 3D product impressie driedimensionale tekening horloge....
1

3D product impressie driedimensionale tekening horloge

Stel je wilt een nieuw product op de markt zetten. Maar het prototype is nog niet gereed. Geen probleem. 3DL tekende bijvoorbeeld een driedimensionaal horloge. Dit 3D model hebben we omgezet in high resolution product impressies.

Goud, zilver of staal?

Tijdens een ontwerpproces kan het voorkomen dat je vastloopt bij de materiaalkeuze. Een 3D impressie is dan een handige tool die je kan helpen de juiste beslissing te maken.

horloges goud zilver en staal materiaal

Verschillende materialen op hetzelfde ontwerp toegepast. Kiezen wordt zo een stuk gemakkelijker.


Van lijntekening tot fotorealistische render

Eenmaal in 3D uitgetekend zijn er verschillende presentatie mogelijkheden. We kunnen fraaie afbeeldingen maken in diverse stijlen, als lijntekening, fotorealistisch of als cartoon. Verder is het mogelijk een interactieve 360 graden weergave te maken.

Over het horloge

Het ontwerp van het horloge is van de hand van UTC watches. In feite is het horloge een chronograaf; de revolutionaire UTC is een stopwatch met ingebouwd horloge. De uitvinder heeft het beginsel omgedraaid en dat biedt een aantal in het oog springende voordelen: een sterk verbeterde afleesbaarheid van de stoptijd. En voor chronografen een verbeterde afleesbaarheid van de gewone tijd.

Klik op onderstaande links voor meer voorbeelden van 3D presentatie materiaal van 3DL

of klik hier om naar de homepage te gaan.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL