• Artist impression bedrijfsgebouw....
1

Artist impression bedrijfsgebouw

3DL maakte de artist impression van dit bedrijfsgebouw. Dit gebouw is ontworpen door Born Architecten. De gevel is uitgevoerd in diverse bouwmaterialen, wat heel goed past bij de gebruiker van het pand, Bouwcenter Esselink.

artist impression bedrijfsgebouw

artist impression eigentijds bedrijfsgebouw

Voor Stevast techniek in Beilen maakte 3DL deze artist impression van het nieuwe bedrijfspand van Stevast. Het gebouw heeft eigentijdse architectuur met strakke vormen. De gevels zijn voorzien van veel glas afgewisseld met witte kaders en zwarte geveldelen.

3d impressie bedrijfspand

artist impression bedrijfspand Beilen

Jan de Wit Architect maakte dit fraaie ontwerp. De gevels van het pand zijn vernieuwd. Nieuwe elementen aan het gebouw zijn onder andere de houten schroten en de houten luifel boven het pand. 3DL Tekenwerk maakte de artist impression van dit bedrijfspand om de veranderingen voor de eigenaar visueel te maken.

Artist impression bedrijfsgebouw door Jan de Wit

Artist impression bedrijfsgebouw - ontwerp door Jan de Wit

ABQ international maakte het ontwerp voor het nieuwe bedrijfspand van EZG kunststof Vacuumvormers. 3DL mocht de artist impression van dit fraaie bedrijfspand uitwerken. Met behulp van Cinema 4D en photoshop kwamen we tot onderstaand resultaat.

Bedrijfspand - ABQ international - rendering 3D

Artist impression - voor ABQ international

Voor ir Mohamed El Haroui maakte 3DL de onderstaande afbeelding. Dit bedrijfsverzamelgebouw heeft een eigentijds karakter. De gevels zijn opgebouwd uit metselwerk, glas, en SAB profielplaten. Deze platen hebben we gedetaileerd in 3D opgebouwd, die manier van werken is bewerklijker dan een textuur gebruiken, maar geeft de rendering meer realisme.

bedrijfsverzamelgebouw 3d ontwerp

artist impression bedrijfsgebouw - ontwerp door ir M El Haroui

Wilt u uw bedrijfspand ook als artist impression laten uitwerken, neem dan contact met ons op.

of klik hier voor een overzicht van onze diensten.


blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL