• Artist impression Landelijk wonen....
1

Artist impression Landelijk wonen

Landelijk wonen in nieuwbouw boerderij schuur

Daad architecten heeft deze fraaie boerderij ontworpen. Het voorhuis van deze boerderij is bestaand en blijft ongewijzigd, terwijl het achterste deel helemaal nieuwbouw is. In het nieuwe deel is ruimte voor maar liefs 10 starterswoningen.

schuurwoningen in nieuwbouw boerderij

artist impression boerderij woningen

De gevels van de boerderij bestaan uit lariks planken die voorzien zijn van antraciet kleurige beits. De woningen worden gebouwd in Groningen en voldoen uiteraard aan de huidige eisen op het gebied van energiezuinig bouwen. De zonnepanelen op het dak zorgen daar onder andere voor.

grote schuur als starterswoningen

Starterswoningen in boerderij schuur.

Daad architecten is gevestigd in Beilen en heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van onderandere woningbouw.

Deze artist impression van een landelijke woning maakten we in het programma Cinema 4D. Onze 3D tekenaar heeft veel ervaring met het in 3D uittekenen van diverse gebouwen. Ook uw woning ontwerp kunnen we in 3D uitwerken. Bekijk hier een andere 3d tekening van een landelijke woning die 3DL maakte.

Wonen op een boeren erf - het ontwerp en artist impressions

In samenwerking met LM design heeft Huurdeman deze fraaie landelijke woningen ontwikkeld. De woningen zijn gelegen rondom een bestaand boeren erf. Het project bestaat uit verschillende woonhuizen in varianten gebouwtypen die je op een boerenerf kunt tegen komen. Zo is er de stalschuur, de schuurwoning, de wagenloods en de boerderij zelf.

schuurwoningen in nieuwbouw boerderij

wagenloods woningen

De topgevels van de bovenstaande woning zijn van hout en de onderste laag is opgetrokken uit donkere baksteen. De hoge goot en de grote puien geven de sfeer van een wagenloods goed weer. Het klompenhok aan de zijkant van de woning maat het landelijk woongevoel compleet.

Woonboerderij en bijgebouw

Woonboerderij geveltekening en artist impression

Op de artist impression en de geveltekeningen hierboven zie je de oorspronkelijke boerderij nadat deze is opgeknapt en voorzien van nieuwe rieten kap.

Woonboerderij impressie

3D impressie in detail van de Woonboerderij

Woning met een rieten kap

Robert Morsink heeft al veel woningen ontworpen. Waaronder een aantal woonhuizen in landelijke stijl. Dit vrijstaande woonhuis is een van zijn ontwerpen. De fraaie woning heeft wit gestucte gevels met een donkere plint. De antraciet kleurige kozijnen steken fraai af tegen dit stucwerk. De houten kaders rond de kozijnen en het rieten dak geven dit woonhuis een natuurlijk karakter. Op de afbeelding hieronder zie de artist impression die 3DL van Robert Morsink maakte. De bouwkundige geveltekeningen en de plattegronden zijn gemaakt door Morsink.

woning met een rieten kap

impressie van een woning met een rieten kap

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL