• driedimensionale tekening woonhuis....
1

driedimensionale tekening woonhuis

Voor vastgoedontwikkelaar habitoo maakten we deze driedimensionale tekening van een tweekapper. De woning maakt onderdeel uit van het project De Omlijsting in Amersfoort Vathorst.

Over de woning

De woning heeft royale afmetingen van 6,3 bij 12,4 meter. Deze ruime woning wordt nog eens extra ruim ervaren door het extra hoge plafond van 2,8 meter. De buitenzijde van de woning heeft een karakterstieke uitstraling, die onder andere wordt bepaald door de samengestelde schildkap en de gele steen.

Over Habitoo

Habitoo is een concept dat is ontwikkeld door Trivest wonen. De directie bestaat uit Martin van Hoogevest en Maurits van Hoogevest. Trivest wonen is een dynamisch en jong bedrijf dat inspeelt op de woonwensen en woonbehoeften van de toekomst.

De impressie

De impressie is gemaakt door 3DL. Wij gebruiken het programma Cinema 4D, waarmee we ook interieur impressies van woningen kunnen maken.

Het doel van de impressie

Deze impressie is gebruikt voor de presentatie en de verkoop van de woning. En met succes want inmiddels zijn beide woningen verkocht!

Nog meer impressies bekijken?

Bekijk hier andere voorbeelden van impressies van woningen. Of bekijk onze andere artist impressions.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL