• Impressies nieuwbouw plan Oosterdijken Nijmegen....
1

Impressies nieuwbouw plan Oosterdijken Nijmegen

In Nijmegen wordt een geheel nieuwe wijk gerealiseerd. Plan Oosterdijken bestaat uit rijwoningen, twee onder een kap woningen en drie onder een kap woningen. Het plan ligt in de wijk Nijland, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Het straatbeeld is gevarieerd, mede door toepassing van verschillende kleuren metselwerk. Ook de verdraaing van de noklijnen geven de wijk een speelse en aantrekkelijke uitstraling. Het plan is gelegen in een landelijke omgeving.

De projectontwikkelaar

Reuvers Bouw en Ontwikkeling ontwikkelde dit project. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwt en ontwikkelt Reubers nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporporaties tot investeerders.

Interesse in dit project?

Kijk op de projectpagina van plan Oosterdijken Nijmegen voor meer informatie

De artist impressions van plan Oosterdijken in Nijmegen

De impressies die 3DL maakte van plan Oosterdijken in Nijmegen worden gebruikt bij de verkoop van de woning. Door de hoge resolutie van de 3D impressies zijn de impressies uitstekend te gebruiken voor drukwerk in de verkoopbrochures en uiteraard ook voor gebruik op woningsites als Funda.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL