• 3d impressie standbouw....
1

3d impressie standbouw

3DL is de juiste keuze als u opzoek bent naar impressies van uw beursstand. Wij bieden u de mogelijkheid uw beursstand te tonen aan het publiek nog voordat de beurs begint.

Een grafische stijl die bij u past

Het doel van de impressie bepaald mede in welke stijl de impressie gemaakt wordt. Is de impressie ter ondersteuning van de partij die de stand moet bouwen dan is het bijvoorbeeld minder belangrijk dat er mensen in de afbeelding staan maar belangrijker dat de impressie wordt voorzien van maatvoering. En bij een impressie die mensen moet informeren dat uw bedrijf op een beurs staat is het van belang dat de juiste sfeer wordt neergezet. Bent u nog op zoek naar bedrijven voor een beursplein dan kunnen we de beursstands voorzien van eigen gemaakte voorbeeld logos en een fictieve huisstijl.

stand impressie met getekende mensen

Een stand impressie kan in verschillende stijlen worden opgezet

Systeembouw of houtbouw

Wij hebben ruime ervaring met het maken van standbouw impressies. Zowel impressies van stands in systeembouw als in houtbouw. Kiest u voor systeembouw dan hebben we in onze 3D bibliotheek diverse elementen die we daarvoor kunnen gebruiken. Statafels, systeem wanden, banners en truss kooien, niets is te gek. En wilt u iets unieks, dan tekenen we dit element in 3D voor u uit.

standbouw visualisatie met truss

Standbouw visualisatie met truss.

Zelf tekenen in Sketch up of uitbesteden

U kunt er voor kiezen het 3D model van uw beursstand zelf te tekenen. Bijvoorbeeld in Sketchup. Wij kunnen uw 3D model verder uitwerken tot fraaie 3d impressies. Kiest u ervoor het 3D model door 3DL uit te laten tekenen dan doen we dat met het programma Cinema 4D. Hiermee kunnen we heel naukeurig op schaal de tekening van de stand uitwerken. En daarna fraaie afbeeldingen renderen die u kunt gebruiken in uw brochure of op uw website.

tekening systeem bouw beursstand

Tekening systeembouw beursstand.

Klik op onderstaande links voor andere projecten waarvoor 3DL diverse 3D afbeeldingen maakte

of klik hier om naar de homepage te gaan.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL