• 2d en 3d presentatie tekening vakantiewoning....
1

2d en 3d presentatie tekening vakantiewoning

3DL heeft van diverse vakantie woningen presentatie materiaal gemaakt. Onder andere 3D artist impressions. Maar ook ingekleurde plattegronden en interieur impressies.

3D ontwerp vakantiehuis

Het ontwerp van de vakantiewoningen die je op deze pagina ziet is gemaakt door timmerbedrijfvrijenhoek. Op basis van plattegronden en tekeningen hebben we een compleet 3d model gemaakt. Van dit model hebben we diverse renders gegenereerd. Van alle hoeken een render in schets stijl die je bovenaan de afbeeldingen ziet. En een volledig gekleurde artist impression van de voorzijde en linker zijgevel.

impressie eetkamer

artist impression vakantie woning

Van de vakantiewoning zijn 3 varianten gemaakt waarbij de hoofdmaatvoering gelijk is, de grootte van het terras en de ruimte binnen verschilt per variant.

villa met riet kap

Artist impression chalet variant 2.

Wanneer je bij 3DL een artist impression laat maken kunnen we deze ook omzetten naar een van de layouts die je op deze pagina ziet. We brengen deze dan onder de aandacht op social media waarmee we ons werk, maar ook dat van jou promoten. Wie weet zit er tussen de duizende maandelijkse kijkers op onze social media platforms een nieuwe klant.

villa met riet kap

3D ontwerp en artist impression chalet.

Benieuwd hoe wij uw vakantiehuizen in beeld kunnen brengen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopave.

Nieuwsgierig naar andere presentatie tekeningen van vakantiewoningen door 3DL? Bekijk hier artist impressions van vakantiehuizen in Spanje.

Vakantie woning in 3d uitgetekend

In opdracht van Dutch Roots development maakte 3DL een reeks artist impressions. Deze impressies zijn ingezet bij de verkoop van een nieuw te bouwen project in het Oostenrijkse Forolach. De woningen zijn heel karakterstiek Oostenrijks met veel hout binnen en buiten de woning. Hieronder is het type te zien waarbij de onderste woonlaag is voorzien van wit stucwerk.

impressie vakantiewoning Oostenrijk

Oostenrijkse vakantiewoning uitgewerkt in 3D

Ook het interieur van de woning hebben we in beeld gebracht met behulp van een aantal interier impressies. Het interieur van deze vakantiewoningen is stoer en past goed bij het ruige bergachtige landschap.

villa met riet kap

Artist impression chalet variant 2.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL