• Presentatie verkoop woning....
1

Presentatie verkoop woning

Het moment is daar. U gaat uw woning te koop zetten. Als u dit besluit heeft genomen wilt u eigenlijk het liefst zo snel mogelijk uw woning op Funda hebben staan. Goede presentatie zijn de sleutelwoorden als het gaat om de verkoop van uw woning.

Maar hoe presenteert u uw gedateerde badkamer? Helemaal geen fotos plaatsen van de badkamer is geen goed idee. Eerlijkheid duurt het langst. Ook als het gaat om de presentatie van uw woning.

Zet daarom wel een foto van de gedateerde badkamer op Funda, maar plaats daarbij ook een 3D impressie van hoe de badkamer er uit zou kunnen zien.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de badkamer maar voor elke ruimte in uw huis waarvan u vindt dat deze een struikelblok kan zijn bij de verkoop. In de afbeelding hierboven ziet u een 3D impressie van een badkamer en een 3D impressie van de keuken en woonkamer.

blanco afbeelding in het midden

Neem nu contact met ons op

( * ) Verplicht veld

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 0645306528 of stuur een email naar info@3dl.nl

Bekijk onze recente projecten


75-review-floorplanner-tekenprogramma74-3d-impressie-van-winkels73-park-plattegrond-met-legenda-activiteiten-en-bezienswaardigheden72-uitleg-impressie-maken-van-vrijstaande-woning71-badkamer-restyle-met-3D-tekening

3DL Biesbosch 27 7908 HJ Hoogeveen info@3dl.nl kvk:70482373 tel 0645306528 3DL